Grafisch ontwerp.

Grafisch ontwerp | Webdesign | Merchandise

Efficiënt en doeltreffend communiceren.

Door middel van grafisch ontwerp wordt informatie geordend, gevormd en bewerkt zodat efficiënte communicatie mogelijk wordt. Om doeltreffend de gewenste doelgroep te bereiken dient grafisch ontwerp naadloos aan te sluiten op de huisstijl van de onderneming. Hierdoor onstaat er een conformiteit in visuele communicatie welke herkenbaarheid verschaft voor het product, dienst, of merk.

Grafisch ontwerp zet informatie kracht bij door deze te vertalen naar een visueel aantrekkelijk, inzichtelijke en doelgerichte boodschap. Om de boodschap zo efficiënt mogelijk te communiceren dient er goed te worden gekeken naar wie er bereikt moet worden en welk middel hier het meest doeltreffend voor is. Voor de vervaardiging van het middel zijn er diverse mogelijkheden, zowel on- als offline, waarbij er kritisch naar de prijs en kwaliteit wordt gekeken.

Middelen.

Enkele voorbeelden van diversen communicatie middelen

Visitekaartjes

Briefpapier

Postcards

Trifolds

Presentatiemapjes

Rollup banners

Cadeaubonnen

Plattegronden

Flyers

Posters

Kranten

Catalogussen

Magazines

Tafel displays

Menukaarten

Icons / Pictogrammen

Labels

Boeken

Infographics

Fotografie

Banieren

Giftcards

Belettering

Kleding

Stickers

Labels

Product displays

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk!

Neem contact op voor specifieke vraagstukken, of kijk eens bij “Merchandise’ voor de mogelijkheden qua promotionele middelen!

WERKWIJZE.

CONCEPT.

Wie ben je, waar sta 's ochtends voor op en wat maakt jou uniek? Enkele vragen waarvan de antwoorden de basis voor een doeltreffende positionering vormen. Hiermee ontwikkelen we samen een concept die jouw doelgroep op unieke wijze raakt.

CREATIE.

Vormgeving gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Zowel vorm, beeld, kleur en typografie communiceren (on)bewust een bepaald gevoel. Wij zorgen er voor dat dit gevoel perfect aansluit op jouw positionering en daardoor doeltreffend communiceert.

COMMUNICATIE.

Diverse communicatie middelen kunnen van toepassing zijn om jouw doelgroep aan te spreken en het beoogde doel te behalen. Naast de ontwikkeling van deze visuele communicatie zorgen wij ook voor de realisatie en inzet hiervan. Zowel on- als offline!

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.