Webdesign.

webdesign

Meer dan een digitaal visitekaartje.

Een website is het digitale gezicht van jouw onderneming. Maar een goed webdesign is meer dan alleen een  online visitekaartje. Het is vindbaar op de zoektermen die voor jouw doelgroep belangrijk zijn. Het is het antwoord op de vragen die jouw klanten hebben. Behalve het informeren van jouw doelgroep kan een goed webdesign bijdragen aan het binnenhalen van nieuwe klanten en genereert het sales.

Webdesign

Webdesign.

Uiteraard sluit het webdesign van jouw website feilloos aan op jouw branding. Het vertelt het persoonlijke verhaal van jouw merk en haar diensten. En zoals ook jouw bedrijf zich continue ontwikkeld, zo doet jouw website dat ook. Vandaar dat een modulaire website, welke je zelf makkelijk kan bijhouden en kan aanvullen, een vereiste is. En dat de website mobielvriendelijk en volledig responsive is spreekt voor zich!

Jouw identiteit

Geen standaard template, maar een custom made webdesign die perfect aansluit op jouw branding en visuele identiteit en daarmee jouw doelgroep aanspreekt!

Gebruiksvriendelijk

Door het gebruik van een gebruiksvriendelijk en modulaire CMS systeem kun je zelf gemakkelijk jouw website bijhouden en aanvullen. Dus geen extra ‘service’ of abbonements achteraf!

Structuur

Vooraf wordt een logische structuur voor jouw website bepaald.  Hierdoor is jouw website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor jouw doelgroep.

Vindbaarheid

Natuurlijk moet jouw website goed gevonden worden. Wij zorgen ervoor dat deze SEO geoptimaliseerd waardoor jij hier snel en makkelijk mee uit de voeten kan.

Responsive

Vanzelfsprekend is jouw webdesign standaard volledig responsive en mobielvriendelijk. Afhankelijk van het device gebruik van jouw doelgroep kan er voor gekozen worden de mobiele versie anders op te bouwen dan de ‘normale’ browser versie; een ‘mobilefirst’ webdesign.

Service

Mocht je desondanks het gebruiksvriendelijke systeem toch nog vragen hebben: Geen probleem! Je kan ons altijd bellen of mailen, we helpen je graag (kosteloos) verder.

WERKWIJZE.

CONCEPT.

Wie ben je, waar sta ‘s ochtends voor op en wat maakt jou uniek? Enkele vragen waarvan de antwoorden de basis voor een doeltreffende positionering vormen. Hiermee ontwikkelen we samen een concept die jouw doelgroep op unieke wijze raakt.

CREATIE.

Vormgeving gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Zowel vorm, beeld, kleur en typografie communiceren (on)bewust een bepaald gevoel. Wij zorgen er voor dat dit gevoel perfect aansluit op jouw positionering en daardoor doeltreffend communiceert.

COMMUNICATIE.

Diverse communicatie middelen kunnen van toepassing zijn om jouw doelgroep aan te spreken en het beoogde doel te behalen. Naast de ontwikkeling van deze visuele communicatie zorgen wij ook voor de realisatie en inzet hiervan. Zowel on- als offline!

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.