Relatiegeschenken.

Promotionele artikelen | Relatiegeschenken | Merchandise

Jouw fysieke merk- of product- branding.

 

Door middel van promotiemiddelen kan je jouw merk- of product- beleving naar buiten te communiceren en daarmee de herkenbaarheid van jouw bedrijf verhogen. Het kan jouw merk voorzien van een productlijn, en daarmee verdienmodel. Of het kan door middel van relatiegeschenken de band met jouw klanten en partners versterken. Op welke manier dan ook, deze vorm van branding kan een positieve bijdrage leveren aan jouw merkbeleving!

Middelen.

Enkele voorbeelden van merchandise.

Kleding

Relatiegeschenken

Medailles

Awards

Openers

Stempels

Stickers

Pins

Horeca producten

Glazen

Bierviltjes

Schrijfmaterialen

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk!

Neem contact op voor specifieke vraagstukken!

WERKWIJZE.

CONCEPT.

Wie ben je, waar sta 's ochtends voor op en wat maakt jou uniek? Enkele vragen waarvan de antwoorden de basis voor een doeltreffende positionering vormen. Hiermee ontwikkelen we samen een concept die jouw doelgroep op unieke wijze raakt.

CREATIE.

Vormgeving gaat verder dan alleen het esthetische aspect. Zowel vorm, beeld, kleur en typografie communiceren (on)bewust een bepaald gevoel. Wij zorgen er voor dat dit gevoel perfect aansluit op jouw positionering en daardoor doeltreffend communiceert.

COMMUNICATIE.

Diverse communicatie middelen kunnen van toepassing zijn om jouw doelgroep aan te spreken en het beoogde doel te behalen. Naast de ontwikkeling van deze visuele communicatie zorgen wij ook voor de realisatie en inzet hiervan. Zowel on- als offline!

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.