Logo ontwerp.

Kom je uit Breda of omstreken en ben je op zoek naar een logo ontwerper uit de buurt? Dan ben je hier op het juiste adres!

De fundering van jouw merkbeleving en communicatie.

Een goed logo ontwerp is de basis van je huisstijl, het gezicht van je onderneming. Een uniek logo wekt vertrouwen bij je doelgroep en draagt bij aan de herkenbaarheid van je onderneming. Met een op maat gemaakt professioneel logo onderscheidt je jezelf van de concurrentie.

Een doeltreffend logo vertegenwoordigd zowel de merkwaarden (gevoel) als de dienstverlening (practisch). Indien beide onderdelen duidelijk aanwezig zijn verhoogt het logo de herkenbaarheid van het bedrijf. Dit kan door middel van 3 elementen bereikt worden:

Logo ontwerp Breda , Projectlink:
Wapen van Breda

Van schets tot professioneel beeldmerk.

Bij een logo ontwerp is het van essentieel belang dat er goed wordt gekeken naar de identiteit van het bedrijf. Wat is de positionering en visie van het bedrijf, en welke doelgroep wil je aanspreken? Deze waarden moeten vervolgens terug komen in zowel de typografie en kleurgebruik als in de wijze waarop het beeldmerk is vormgegeven.

Het is dan ook van groot belang om goed contact met de opdrachtgever te hebben hierover. Na een constructieve briefing is het tijd om te ontwerpen. De vormgeving van het logo ontwerp begint ‘ouderwets’ met potlood en papier. Deze ambachtelijke werkwijze garandeert een uniek beeldmerk. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je de enige bent met dit onderscheidende ontwerp!

[bais_before_after before_image=https://jvdgraphicdesign.nl/wp-content/uploads/2018/04/160825-Puur-HS-01.png after_image= https://jvdgraphicdesign.nl/wp-content/uploads/2018/04/160825-Puur-HS-02.png]

Logo Wall.
Hieronder enkele gerealiseerde logo’s, staat jouw logo hier ook binnekort bij?

Benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is?

Neem nu contact op en ontvang vrijblijvend advies.